Sängynpääty
Jokaiseen kotiin

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita sängynpäätyjä, joista löytyvät integroidut yöpöydät, valaisimet, langaton lataus ja sähköpistokkeet nykyajan tarpeisiin.  Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Sängynpääty
Tokka design condo

Mallistomme ensimmäinen sopii kapeiden yöpöytiensä ansiosta myös pienempään makuuhuoneeseen. Saatavana ilman tekniikkaa tai haluamillasi lisävarusteilla.

Mallissa on lipan alla kahteen osaan jaettu LED-nauha. Toinen puoli voidaan sammuttaa, kun toinen käy nukkumaan. LED-nauhoille on liiketunnistinkytkimet. Yöpöydässä on langaton lataus kännykälle ja molempien yöpöytien alla yksiosaiset pistorasiat sekä kaksi USB-pistorasiaa.

Saatavana myös piiloon asennetut Bluetooth-kaiuttimet. Taustalevyn vaihtoehtoina on lakattu saarnilevy tai maalattu MDF-levy. Värivaihtoehdot baby blue ja keltainen. Yöpöytien väli 170 cm, sänkyleveydet 140-160 cm.

Sängynpääty
Tokka design Soft

Condon tapaan myös tämä mallimme soveltuu hyvin pieneen makuuhuoneeseen. Tässä mallissa ei ole yöpöytiä, vaan kummassakin päädyssä olevat hyllyköt soveltuvat pienten tavaroiden säilyttämiseen tai vaikka kirjahyllyksi. Isompaan makuuhuoneeseen voi tähän malliin lisätä hyllyjen jatkoksi myös yöpöydät.

Langaton lataus on sijoitettu sängynpäädyn päälle ja pistorasiat löytyvät hyllyn sisäpuolelta sängyn puoleiseen seinään asennettuna.
Tähän malliin on saatavana taipuisat lukuvalot sekä hyllyvalaistukset.

Saatavana myös Bluetoothilla toimivat piiloasennuskaiuttimet.
Hyllyjen väli 160 cm. Tähän sopivat 140 cm ja 160 cm leveät sängyt.

Sängynpääty
Tokkadesign bewel

Kolme metriä leveä Bewel on ison huoneen pääty. Tähän voit valita mieleisesi yöpöydän kahdesta eri vaihtoehdosta. Lakattu saarnikuosi, jonka levyjen mustat viisteet antavat ilmettä päädylle.

Lisävarustevaihtoehtoina valaisimet, pistokkeet ja langaton lataus. Lisäksi tähän malliin saa myös päätyjen taakse tunnelmavalon, joka luo epäsuoran valaistuksen seinälle.

Saatavana myös Bluetoothilla toimivat piiloasennuskaiuttimet. Yöpöytien väli 190 cm. Tähän malliin sopivat 160 cm ja 180 cm leveät sängyt.

 

Sängynpääty
Tokka design Solid birch

Vaihtoehtoja sisustajalle. Alaosa on tilattavissa erillisenä, myös ylähyllyjä sekä kaappeja voi tilata myös yksittäin. Asennettavissa seinälle haluamallasi tavalla, vierekkäin, päällekkäin tai eri tasoille – rajana vain mielikuvituksesi. Mattalakalla käsiteltyä täyttä koivua.

Myös tähän saat halutessasi pistorasiat, USB-pistokkeet ja langattoman latauksen. Tähän malliin suositellaan käytettäväksi pöytämallisia valaisimia.

Saatavana myös piiloon asennetut Bluetooth-kaiuttimet. Hyllyköiden väli 170 cm, soveltuu 160 cm leveälle sängylle.

Sängynpääty
Tokka design Vertical

Mattalakatusta sormipaneelista tehdyllä taustallaan lumoava Vertical huokuu menneiden aikojen tunnelmaa, mutta sopii myös nykyaikaiseen sisustukseen. Mustat reunat luovat sängynpäädylle komeat kehykset.

Tähänkin päätyyn on saatavana valot, pistokkeet, USB-pistoke, langaton lataus ja Bluetoothilla toimivat piiloasennuskaiuttimet.

Yöpöytien väli on 190 cm.
Tähän malliin sopivat 160 cm ja 180 cm leveät sängyt.